Længe leve revolutionen

En rigtig gammeldags revolution er der nok ikke tale om, men at vi vil gøre tingene anderledes, er der ingen tvivl om. Et bredt sortiment, kort leveringstid, konkurrencedygtige priser og god service (det sidste skal vore kunder dog afgøre). Brewolution tilbyder et nyt totalkoncept og byder alle interesserede velkomne til vor spændende hjemmeside med masser af produkter, der især henvender sig til bryggerier og forhandlere af hjemmebrygningsartikler.

Til bryggerierne kan vi allerede tilbyde et bredt sortiment af både basisingredienser, krydderier, sukkervarer og emballage, mens vi til forhandlere også tilbyder brygudstyr og all-grain-kits, der henvender sig til hjemmebryggere. Vi sælger kun til virksomheder der har et CVR nummer.

På maltsiden repræsenterer vi et meget traditionsrigt malteri i Belgien, Castle Malting, med en historie der går helt tilbage til 1868. Castle Malting producerer et meget bredt sortiment af både basis- og specialmalte og desuden en lang række økologiske malte, som dog vil være skaffevarer.

Humle vil vi ikke være lagerførende på af alle typer, men vil holde et basissoriment, som gradvist vil blive udviddet, efterhånden som vi laver faste kundeaftaler.

Vi dækker allerede mange produktkategorier, og flere er på vej, f.eks gær og rengøringsartikler forventes snart at støde til familien.

Vi håber I finder www.brewolution.dk spændende og informativ og kan finde noget I kan bruge. Vi vil meget gerne have feedback til, hvad der er godt og selvfølgeligt også meget gerne hvad der kan gøres bedre. Vi vil meget gerne i dialog, omkring jeres behov og forventninger til en toltalleverandør til bryggerier og forhandlere.

Vi har ikke planlagt at bruge en masse midler på markedsføring og vil derfor gerne opfordre til, at hvis I mener Brewolution er et seriøst bidrag til branchen, at anbefale dette link til kollegaer, konkurrenter og andre interesserede parter. Den bedste reklame er jo positiv omtale og ikke kun fordi den er gratis .

Så endnu engang velkommen til, det er os en glæde at I kigger forbi. Ring eller skriv meget gerne for yderligere information.

Cheers
Tonny Haarup

Smiley-50x50 Brewolution  |  Industrivej 4, Knudlund  |  8653 Them  |  Denmark  |  Tel.: +45 22 248 298  |  mail@brewolution.com