Godt Nytår i Nye Lokaler mm

Siden sidst har vi opdateret vor prisliste, hvor det især er værd at bide mærke i markante prisfald på basismalt samt på vore fragtrater, på helt op til 46 %.

Derudover vil også gerne henlede opmærksomheden på en lang række nye produkter, som er blevet tilføjet produktlisten, siden sidste år.
På maltsiden er der blevet tilføjet en række nye specialmalte, boghvede-, havre- og speltmalt samt byg- og hvedeflager og lys spraymalt. Udvalget af humle er vokset med amerikanske Galena og Mosaic.

Desuden er der i det forgange år blevet tilføjet et bredt udvalg af tørgær, både i ½ kilo pakninger til bryggerierne og i 10 g breve til hjemmebryggere. Der er i øjeblikket et udvalg af 8 forskellige gærtyper, og der skulle være flere på vej.

Hyldebær, hybenskaller og rønnebær er ligeledes nyheder i sortimentet, samt et klaringsprodukt, Eurogel MW 2066 i pulverform, som både kan tilsættes under urtkogningen, men også bruges til efterklarering. Sidste nyhed for bryggerierne er at vi nu også lagerfører papkartoner med håndtag til 18 stk 0,33 ltr long neck flaske.

Af interesse for brygbutikkerne er især den nye og forbedrede indsatssi. Som nu er presset i aluminium og med en løs netbund, som gør den langt mere rengøringsvenlig. Desuden er der tilføjet en lang række nye all-grain-kits og en ny serie af ekstrakt-kits fra Mangrove Jacks. Ligeledes tilbyder vi nu også løse fittings fra John Guest.

Vi er netop flyttet i nye og større lokaler syd for Silkeborg, så vi er klar til den øgede aktivitet. Vi har nu alle varer samt kontor under et tag, hvor det før var lidt fragmenteret med 2 forskellige lagre og kontor et tredje sted. De nye lokaler skulle gerne være basis for en endnu bedre service. Så vi glæder os til 2014


Cheers
Tonny Haarup

Smiley-50x50 Brewolution  |  Industrivej 4, Knudlund  |  8653 Them  |  Denmark  |  Tel.: +45 22 248 298  |  mail@brewolution.com