Ølfestival i København

Tak for Sidst og God Sommer
Efter en vel overstået ølfestival i København, vil vi gerne sige tak for sidst til alle besøgende, medudstillerede samt Ølentusiasterne og hele organisationen. Det var 3 hårde, men samtidigt utroligt sjove og berigende dage. Vi ses helt sikkert igen til næste år.

På festivalen introducerede vi vort nye udvalg af cider til hjemmebrygning. Det var en stor succes. Alle der smagte på varen var helt enige i, at det bliver et kommende hit, især set i lyset af den minimale arbejdsindsats, max en halv time plus 3 ugers ventetid, så har du 23 liter forfriskende cider.

Læs mere...

Godt Nytår i Nye Lokaler mm

Siden sidst har vi opdateret vor prisliste, hvor det især er værd at bide mærke i markante prisfald på basismalt samt på vore fragtrater, på helt op til 46 %.
Derudover vil også gerne henlede opmærksomheden på en lang række nye produkter, som er blevet tilføjet produktlisten, siden sidste år.
På maltsiden er der blevet tilføjet en række nye specialmalte, boghvede-, havre- og speltmalt samt byg- og hvedeflager og lys spraymalt. Udvalget af humle er vokset med amerikanske Galena og Mosaic.

Læs mere...

Gær og Ølfestival mm.

Der er i det sidste halve år tilføjet en række nye produkter i vort varesortiment. Et område, hvor vi før har haft et hul i sortimentet, var tørgær. Men på dette område, er vi nu dækket godt ind med det nyudviklede sortiment fra Mangrove Jack’s, med et udvalg af 8 forskellige gærtyper. I første omgang er disse kommet i 10 g breve til hjemmebryggere, men det samme sortiment i 500 g pakker, til mikro bryggerier er lige på trapperne. Læs mere om Mangrove Jack’s her.

Læs mere...

Brewster og Ecolab mm.

Der er efterhånden løbet meget øl gennem hanerne siden sidste nyhedsbrev.
Der er også sket meget i Brewolution i det forgangne år, og vi har især budt velkommen til mange nye kunder. Der er dog stadig plads til flere, bare meld ind. Vi leverer dagen efter.

Vi har taget et kvantespring fremad, hvad angår vort 25 liters bryganlæg, som henvender sig mest til forhandlere af hjemmebrygningsartikler, men også til brygmestre ,som ønsker at teste forskellige nye opskrifter af, inden man går op i større skala. Vi kalder det nye bryganlæg for Brewster. Det er et komplet termostatstyret anlæg med mæskepumpe og modstrømskøler. Brewsteren har en indbygget timer, der gør det lettere at holde styr på alle tidsintervallerne. Se mere om Brewsteren, andetsteds på hjemmesiden, og se også meget gerne de instruktionsvideoer der er lavet til Brewsteren. De findes ligeledes på denne hjemmeside.

Læs mere...

Længe leve revolutionen

En rigtig gammeldags revolution er der nok ikke tale om, men at vi vil gøre tingene anderledes, er der ingen tvivl om. Et bredt sortiment, kort leveringstid, konkurrencedygtige priser og god service (det sidste skal vore kunder dog afgøre). Brewolution tilbyder et nyt totalkoncept og byder alle interesserede velkomne til vor spændende hjemmeside med masser af produkter, der især henvender sig til bryggerier og forhandlere af hjemmebrygningsartikler.

Til bryggerierne kan vi allerede tilbyde et bredt sortiment af både basisingredienser, krydderier, sukkervarer og emballage, mens vi til forhandlere også tilbyder brygudstyr og all-grain-kits, der henvender sig til hjemmebryggere. Vi sælger kun til virksomheder der har et CVR nummer.

Læs mere...

Smiley-50x50 Brewolution  |  Industrivej 4, Knudlund  |  8653 Them  |  Denmark  |  Tel.: +45 22 248 298  |  mail@brewolution.com